مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعل امضای چک

سلام چک پدر من جعل شده و امضا هم جعلی هست و نمی‌دونیم کی و چطوری اون چک ثبت شده و امروز باخبر شدیم طرف برداشت کرده از حساب بابام و فردا قراره که زمان ساعت اداری بابام به جرم کلاهبرداری شکایت کند البته به یک نفر مشکوکیم حالا میخوام بدونم که اگر بابام شکایت کند جعل امضا ثابت میشه؟ و اینکه میتونیم پولمون رو پس بگیریم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله موضوع به کارشناسی ارجاع می شود شکایت کیفری جعل نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
در خصوص عنوان مجرمانه بایستی دقت شود. می‌فرماید جعل امضا،
اگر به فرد مورد نظر یقین داشتید که جعل نموده، شکوائیه تنظیم و از خدمات قضایی ارسال کنید ودر دادسرا م اتب به کارشناسی ارجاع و جعل بودن احراز میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باکارشناسی قابل تشخیص می باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم از طریق چک �‌توانید صاحب امضا را طرح شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با اثبات موضوع هم به پولتان میرسید و هم طرف باید به حبس محکوم شود