مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و جعل نمودن چک

با سلام خواسته نباشید درسال 95 از دفتر بنده سرقت شده و دسته چکهای بنده به سرقت رفته و اعلام سرقت نیز نمودم ولی در سال 98 فردی یک فقره از چکهای مسروقه رو بانک برده و برگشت زده ود برگه برگشت قید شده که امضا تطابق ندارد حالا بنده در دادگاه بدوی و تجدید نظر محکوم شده ام در صورتی که اصلا چک به امضای بنده رسیده و چک مسروقه بوده حال می بایست چکار کنم آیا می توانم اعاده دادرسی نمایم در ضمن از آوردگاه چک نزد دادگاه شکایت تحصیل مال نامشروع شکایت کردم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست ادعای شما در دادسرا و دادگاه کیفری اثبات و سارق محکوم قطعی شود . در غیر اینصورت دادگاه حقوقی تکلیفی ندارد و شما محکوم می شوید . اگر حکم محکومیت قطعی عیله سارق دریافت کنید با مدرک جدید می توانید اعاده دادرسی نمایید.