مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

سلام، خسته نباشید
در دوران عقد هستم، تمکین خاص و عام نداشتم، همسرم سه ماه من را ترک کرد و بنده درخواست نفقه معوقه کردم، بعد از تشکیل شدن دادگاه نفقه برای شش ماه ماهی 500 تومان از تاریخ (98/12/1) قسط بندی شد.
دوماه همسرم کامل پرداخت کرد و دوماه 100پرداخت کرد، ایا میتوان با مامور ایشون رو بگیرم، چه اقدامی انجام بدم، در ضمن اعسار و تمکین به نفع بنده رد شده

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز در حال حاضر جلب صادر نمیشه به دلیل کرونا