مشاوره حقوقی رایگان - حق ماموریت برون شهری

با سلام
من در یک شرکت خصوصی از سال 85 در تهران مشغول به کار هستم و از نیمه دوم سال 96 تا الان تقریبا 20 روز در ماه ماموریت استان قزوین دارم که در سیستم حضور و غیاب شرکت ثبت کردم و مدیر مجموعه نیز تایید کرده اند.
در این مدت هیچ مبلغی بابت ماموریت دریافت نکردم.
در حال حاضر با شرکت به مشکل برخوردم و می خواهم با شرکت قطع همکاری نمایم.
اثبات حق ماموریت هم از طریق کپی که هر ماه از سیستم حضور و غیاب گرفته ام و تایید مدیرعامل در سیستم را هم دارد ولی مهر شرکت پایین برگه ها وجود ندارد .
از طرفی مسئول سیستم، تمامی اطلاعات من را از سیستم حذف کرده.
آیا می توانم حق ماموریت را طلب کنم؟