مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق ماموریت و اضافه کار

درود و سپاس

من کارمند یک شرکت خصوصی هستم. روزهای پایانی اردی‌بهشت امسال ایمیلی از سوی منابع انسانی آمده که اگر در ماه تردد فرد داشته باشیم کارکرد کل ماه فقط بر اساس عوامل حکمی محاسبه میشه و اضافه کار و ماموریت پرداخت نمیشه. آیا این قانونیه؟ آیا می تونم با شکایت حقمو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که بر خلاف قانون وزارت کار باشد معتبر نیست مگر اینکه طرفین در قرارداد مواردی را خودشان متعهد شده باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید