مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی موتور سیکلت

سلام من 40روز پیش با موتور از روی دریچه فاضلاب شهرداری عبور کردم پس از عبور شدن خودبخود واژگون شد و پس از مراحل قانونی امروز دادگاه رفتم و خانم قاضی هیچ نخونده به من گفت مقصر هستی و اگه اعتراض به کروکی داری 1تومن واریز کن تا سه تا کارشناس دوباره بیاد و بررسی کنه من چیکار کنم ممنون احتیاج به راهنمایی دارم

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
میتوانید تقاضای کارشناسی سه نفره کنید و برای عدم پرداخت هزینه کتبا با معرفی دو شاهد اعلام اعسار از پرداخت هزینه کارشناسی کنید