مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور در خط ویژه

با سلام حدود سه ماه پیش از تقاطع عبور میکردم که یک موتور سیکلت که از خط ویژه عبور میکرد به خاطر اینکه با وسیله من برخورد نکند ترمز کرد و به زمین خورد سپس پلیس در محل حاضر شد و اعلام کرد که واژگونی است نه تصادف چون برخوردی نبوده حالا به تازگی راننده موتور سیکلت رفته از بنده شکایت کرده گزارش راهنمایی رانندگی را هم رفتم گرفتم که هیچ برخوردی صورت نگرفته آیا شکایت ایشان درست هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور یا کارشناس رسمی دادگستری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظر کارشناس در اینجا ملاک می‌باشد شما نیز می‌توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام مدرک را ارئه دهید ایشالله برائت حاصل میکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملاک تشخیص و نظر قاضی رسیدگی کننده بر اساس گزارش کارشناس تصادفات می‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتیکه رابطه سببیت در وقوع جرم محرز شود از باب قانون مسولیت مدنی مسیول خواهید بود