مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ورود از فرعی به اصلی

سلام و احترام. من با خودرو ام داشتم از فرعی به اصلی میامدم و یک خودرو که در خیابان اصلی بود، برای من ایستاد تا رد شوم. در همین حین یک موتور سیکلت در پشت سر خودروی که ایستاده بود برای من که میخواست به پشت سر خودرو نخورد، انحراف به چپ شد و موتور واژگون شد. نه به من برخورد داشت نه به ماشینی که برای من ایستاده بود. حالا من رو مقصر کردن میگن سد معبر کردی. ممنون میشم از راهنمایتون

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام چنانچه موتورسیکلت سرعت مطمئنه رورعایت نکرده باشد درصدتقصیرداردوبایدشما به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.