مشاوره حقوقی رایگان - ثبت زمین بنده در اداره اوقاف به نام شخص دیگر

سلام بنده زمینی که مدت 60 سال در اختیار دارم توسط یکی از کارمندان اداره اوقاف که اشخاصی در ان اداره از او حمایت میکنند به نام شخص دیگری ثبت کرده است و ان شخص ادعا مالکیت و شکایت از بنده در مراجع قضایی نموده است و مدارک من قرارداد اجاره ان زمینها و استشهاد نامه محلی را در اختیار دارم و حق نسق نیز دارم و اداره اوقاف جوابگو نیست ایا باید شکایت از فروش مال غیر انجام بدم خواهشا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.زمینی که ا وقافی باشد شما یا دیگری مالک نمی باشید وهمانطوریکه خودبیان داشتید این زمین را ازاداره اوقاف قبلا اجاره نمودید ودرصورت پایان یافتن اجاره می بایست اجاره نامه راتمدید می کردیدوبعلت عدم تمدید,دیگه شما مستاجراین زمین نیستید وقطعا اداره اوقاف به دیگری اجاره داده وآن شخص می تواند. خلع ید شما را بخواهد.بهتراست از نزدیک با یکی ازوکلا مشورت نموده ومدارکتان را موردبررسی قراردهدتاراهکارقانونی رابشما ارایه دهد.