مشاوره حقوقی رایگان - وقف

با سلام. فردی 6 سال پیش زمینهایش را وقف کرد سال پیش زمینهای وقف شده را فروخت تکلیف خریدار چیه امسال هم مرد وارثی که خبر نداشت 1سال از او مراقبت کرده بود و پارسال فروخت که او را به سالمندان بدهند یکی از زمینهایش را وصیت کرد برای کفن و دفن تکلیف وراث چه میشود؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر وقف شرعی و قانونی کرده باشد و با اوقاف یا موقوف علیه وقف نامه نوشته شده باشد، خرید و فروش انجام شده باطل می باشد.
اگر اموالی غیر از موارد وقف را در زمان حیات خود واگذار کرده باشد، صحیح می باشند. در مورد وصیت هم یک سوم اموال خود را میتواند وصیت نماید و اگر بیشتر از آن باشد متعلق به ورلث خواهد بود مگر وراث آنرا تنفیذ کنند