مشاوره حقوقی رایگان - فسخ یا دریافت غرامت

سلام
مغازه ای را فروختیم اما بدلیل مشکلات کرونا و غیره سند ما در موعد مقرر (1399/02/20) حاضر نشد.
همچنین خریدار نیز مابقی پول را نداشت و او نیز در محضر حاضر نشد.
اما الان که سند ما حاضر است خریدار پولش هنوز هم آماده نیست و میگوید سند را منتقل کنیم تا از روی سند وام بگیرد و و پول ما را بدهد.
آیا با این اوصاف میتوان معامله را فسخ یا درخواست غرامت کرد یا خیر؟ زیرا خریدار به هیچ عنوان حاضر نیست پول را بدهد.
در قرارداد آمده اگر هرکدام از چک ها وصول نشد معامله یکطرفه فسخ میگردد.
همچنین کلیه خیارات نیز برقرار میباشد و میتوان از آن استفاده کرد

با سپاس از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درصورت برگشت خوردن چک موردمعامله,بله می توانید دادخواست فسخ معامله راتقدیم کنید.