مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره ملک

سلام ببخشید پدر من سال 93 یک واحد آپارتمانی را به قیمت 110 میلیون تومان خرید و الان هم سند به نام پدرم است اما از پول خانه 12 میلیون مانده و پرداخت آن برای ما سخت است خواستم بدانم طرف حساب ما می‌تواند خانه را از ما بگیرد؟؟
گویا گفتن که میخوان مزایده بزارن.
ممنون میشوم جواب بدید.

پاسخ ها :

مژگان عادلی

مژگان عادلی :

استان :

سلام اگه علیه پدرتون بابت وجه اقدام کردند میتوانید دعوی اعسار و تقسیط بدهی بدهید