مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه

سلام
یک واحد آپارتمان خریدم و موقع خرید 40 میلیون کم داشتم که خود فروشنده خانه ای که داشت می فروخت را 40 میلیون خودش اجاره کرد و الان میگوید اگر نتوانم 40 میلیون را به موقع بهش بدهم قرارداد فروش خانه باطل است و آپارتمان به خودش برمیگرده و سند دوباره به نام خودش میشه و دیگه به نام من نیست
آیا همچین چیزی ممکن است وقتی سند این واحد آپارتمان تک برگ به نام من شده است ؟
میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

ايا به نام و تحويل شما شده ؟ بحث اجاره با فروش و انتقال اپارتمان با هم متفاوت است اما بايد متن توافق ( ٤٠ م) مطالعه شود