مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام چند هفته پیش داخل خونه ام دوگرم شیشه و ده گرم تریاک کشف و ضبط شد، (من خودم تریاک میکشم به طور تفریحی) از اونجایی که با خانومم مشکل داشتم واسه پرونده سازی خانومم شیشه هارو گذاشته بود داخل خونه و به مأمور اطلاع داده. من رو بردن و ازم بازپرسی کردن و شیشه هارو هم گفتن باید گردن بگیری.
با فیش حقوقی آزاد شدم و دیروز ابلاغیه اومد برام متنش این بود:
گزارش مرجع انتظامی–صورتمجلس کشف و برگ توزین مواد مخدر و اقرار صریح ومقرون به واقع متهم در این بازپرسی لذا بزه انتسابی محرز بوده و باتوجه به انطباق موضوع مانحن فیه با مواد 5 و 8 قانون مبارزه با مواد مخدر کیفر نامبرده مورد تقاضاست.
حالا میخوام بدونم چی میشه و حکمم چیه؟
میتونم اعتراض کنم و به قاضی بگم که خانومم برام جنس هارو جاساز کرده؟ من حاضر قسم بخورم. لطفا جوابم رو بدین و راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دفاعیات خود را در دادگاه مطرح کنید تا رسیدگی شود