مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود حبس را تغییر داد؟

سلام. از بنده مقدار دو گرم شیشه و ده گرم تریاک که خانومم داخل خونه جاساز کرده بود توسط نیروی انتظامی کشف شد.
مأمورها به من گفتن که رفتی پیش قاضی گردن بگیر و بگو مصرف کننده هستی وگرنه به جرم فروش مواد حبس بیشتری میخوری. منم به ناچار و از روی ترس گردن گرفتم.
حکم اول اومد و 22 ماه حبس و یک میلیون جریمه و 55ضربه شلاق نوشتن.
وکیلم اعتراض زد و بعد از تجدید نظر 40 ضربه شلاق تعزیری، یک میلیون جریمه نقدی و بیست ماه حبس که اجرای مدت یازده ماه آن به مدت دوسال تعلیق شد.
بنده تا حالا هیچ پرونده ای داخل دادگاه نداررم. سابقه ندارم. اولین بارم هست که پام به اینجورجاها باز شده.
حالا میخوام بپرسم میشه اون یازده ماه رو خرید، یا به جای حبس خدمت رایگان جایگزینش کرد؟ 27 سالمه کارگر یه شرکت هستم خانومم درخواست طلاق هم کرده.
ممنون میشم جوابم رو زودتر بدین.مممونم
و مدت دوسال