مشاوره حقوقی رایگان - ملک در رهن بانک

سلام
در سال 86 صاحب کار پدرم با فریب دادنش ازش وکالت تام فروش می گیره سند خانه هم ازش می گیره و روی این سند و سند دو خانه ی دیگر وام حدود 600 میلیونی میگیرد حالا بانک یکی از خونه ها رو فروخته صاحب کار پدرم هم متواریه اما بانک می گه با تخفیفی که در نظر گرفتن حدود 900 میلیون دیگه ناشی از سود و جریمه دیرکرد باید ما و طرف دیگه که سندش رهن بانک هست بپردازیم در صورتی که ما یک ریال از آن وام رو نگرفتیم و نه پولی از طرف بابت دادن سند و وکالت دریافت کردیم حالا راهی هست که ما سند رو پس بگیریم یا نه
ممنون از توجهتون

پاسخ ها :

ملک در رهن بانک سند ملک ضمانت وام پس گرفتن سند در رهن بانک سند در رهن بانک وکالت تام فروش سند