نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد
سلام اصولاً ولی قهری نمیتواند اموال مولیعلیه را نقل و انتقال دهد و بایستی آنها را اداره نموده و بعد از رسیدن فرزندان به سن 18 سالگی به آنها تحویل دهد. از سوی دیگر سکهها جزء ماترک محسوب میشود و به نرخ روز محاسبه خواهد شد.
خیر نمیتواند بدون اطلاع قانونی بفروشد
نیاز به لطلاع از جزییات بیشتری دارد
پدر ولی قهری فرزندان است می تواند در اموال فرزندان صغیر خود دخالت نماید . لیکن می بایست رعایت غبطه صغیر را نماید در غیر این صورت مسئول است . بله شوهر می بایست مهریه زوجه را بدهد و متعلق به تمام وراث می باشد تا زمانی که پرداخت ننموده و باتوجه به این که سکه عین است می بایست عین سکه را پرداخت نماید .
پدر ولی قهری فرزندان است می تواند در اموال فرزندان صغیر خود دخالت نماید . لیکن می بایست رعایت غبطه صغیر را نماید
با سلام از اموال خواهرتان یک چهارم به همسرش می رسد و بقیه متعلق به فرزندانش است و مطالبه مهریه فعلا ممکن نیست. بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید. .
ولی قهری باید رعایت مصلحت فرزندان را بنماید بله به وراث میرسد به نرخ روز
سلام بله به قیمت روز
برای فرزندان تعیین قیمت نمایید. خیر نمی تواند
پدر به عنوان ولی فرزندان اجازه فروش مال مولی علیه خود در صورتی که به مصلحت ایشان باشد را دارد مگر اثبات خیانت در مال مولی علیه، که در صورت اعتراض اقربا یا فامیل نزد دادستان به این موضوع رسیدگی خواهد شد. اما در خصوص وصول مهریه نیز، فرزندان میتوانند مطالبه مهریه مادرشان را از پدر نمایند اما این امر با توجه به سن ایشان فعلاً مقدور نیست زیرا ولی قهری ایشان زنده است
با درود پرسشگر ارجمند پدر در جایگاه ولی اری میتواند اقدامات لازم را انجام دهد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.