مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات در ساختمان

با عرض سلام و خسته نباشید
آیا پرداخت هزینه تعمیرات در ساختمانی با 6 واحد به متراژ یکسان و 1 واحد با متراژ دوبرابر بر اساس متراژ درست است؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام قانون گفته بر اساس متراژ ولی برخلاف اون را هم میشه توافق کرد
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer