مشاوره حقوقی رایگان - متراژ واحدها برای پرداخت تعمیرات آسانسور-آیا ملاک پرداخت سهم هر واحد براساس متراژ می باشد ؟

ما در آپارتمانی هستیم که 6 طبقه هست و طبققه ها ی اصلی 2 واحدی و متراژ120متر و نیم طبقه ها 3واحدی 70-80متری هستش.آسانسور طی آتش سوزی هزینه ی کابین و تعمیرات بین واحد ها تقسیم شد ولی کاملا ناعدلانس.چون گفتند هر واحد با متراژ خونش باید پول بده /برای کسایی که 120متری هستن 3میلیون میشه ومتراژپایین ها کمتر.حالا در صورتی که واحدهای 120متری 2یا 3 نفره هستن .واحد های 70-80متری نفرات خانوارشون زیاده.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بحث شارژ ماهیانه با بحث تعميرات فرق دارد