مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات مشاعات

باسلام و عرض ادب
آیا هزینه تعمیرات مشاعات آپارتمان مثل تعویض لوله‌های آب ساختمان و ‌وصل به اگو و یا تعویض موزاییک های پارکینگ که محل عبور و مرور یکسان همسایه ها ست و هزینه های این چنینی ، هزینه بالسویه باید بین همسایه ها تقسیم شود باتوجه به اینکه موارد تعمیری جزو مشاعات است یا اینکه باید باتوجه به اینکه بعضی واحدها متراژ بیشتری دارند و سهم العرصه بیشتری می‌برند مبلغ بیشتری بپردازند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
نحوه پرداخت هزینه ها با توافق اهالی ساختمان تعیین می شود اما
اگر توافقی در این خصوص نباشد باید نسبت به متراژ پرداخت شود