مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه تعمیرات مشاعات در آپارتمان

با سلام و ارادت از راهنماییتون .ما در یک ساختمون 14 واحدی زندگی میکنیم و اخیرا چاه فاضلاب ما که در پارکینگ هست خراب شده و هزینه های بازسازی و تعمیرات پر کردن و خالی کردن اون چگونه محاسبه میگردد؟ برخی از واحدها میگن چون مثلا 50 متر هستن یا برخی 30 متر هستن نباید هزینه واحد 80 متری با متراژ مختلف رو بپردازند. برای اینکه از شبهه در بیاییم آیا این هزینه باید به نسبت مساوی بدون در نظر گرفتن مساحت بین واحد ها، تقسیم شود؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

ارتباطی به سطح زیر بنا ندارد و اصل به تساوی است