مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه تعمیرات مشاعات در آپارتمان

سلام. در ساختمان چهار طبقه که دارای 2 پارکينگ است، دو تا از واحد ها از پارکینگ استفاده میکنند و دو دستگاه ماشین در آن قرار دارد. ضمن این که انباریِ هر چهار واحد در پارکینگ است.
حال جک درب پارکينگ خراب شده و احتیاج به تعمیر دارد. پرداخت هزینه آیا به چهار تقسیم میشود یا خیر و ساکنان هر چهار واحد مالک هستند و طبقه‌ی چهارم نیز در این ساختمان مالک است اما ساکن نیست.
دو واحد پارکینگ نیز در اختيار ساکنین طبقه‌ی اول و دوم است.
نحوه تقسیم هزینه چگونه است؟

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با سلام
چون درب پارکینگ جزء مشاعات ساختمان هست حتی اگر دیگران استفاده هم نکنند موظف به پرداخت هزینه تعمییر هستند