مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

حکم جلب
سلام فردی چک من رو که امضا کرده بودم رو برداشته خودش مبلغ نوشته و بعدا در غیاب من شکایت کرده و حکم جلب مرا گرفته است الان باید چیکار کنم چطور ثابت کنم که من مبلغ چک رو ننوشتم لطفا راهنمایی بکنید البته من چک رو به صورتی امانتی در اختیار ایشان گذاشته بودم ولی ایشان از چک من سو استفاده کرده ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.ابتدا باید دلایل امانی بودن را داشته باشید وبه تبع آن می توانید در دادسرا به اتهام خیانت در امانت شکایت کنید.آنچه گفتم کلی بود.در صورت تمایل می توانید مستندات خود را ارسال تا نظر نهایی اعلام شود
صادقی زاده وکیل