مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه آرایشگاه

سلام من در تاریخ 30 بهمن ماه بابت خدمات ناخن دو نفر برای تاریخ 29 اسفند ماه، مبلغ 300 هزار تومان بیعانه پرداخت کردم. اما به دلیل مسایل به وجود آمده به خاطر کرونا خدماتی در این خصوص دریافت نکردم. بعد از گذشت 3.5 ماه از واریز مبلغ به حساب آرایشگاه و درخواست برگشت پول، از این کار امتناع کردند و عنوان کردند که شما ملزم به استفاده از این خدمات هستید.
من گفتم که به خاطر کرونا من فعلا تمایلی به حضور در مکانهایی مثل آرایشگاه ندارم و کار واجبی برای من محسوب نمیشود.
ایشون ادعا داشتند که شما سخت میگیرید و این مشکل شخصی شما هست که نمیخواید بیاین کار ناخن انجام بدین.
شما امضا کردید که بیعانه قابل برگشت نیست.
گفتم این قوانین برای قبل از کرونا بوده، و توی کل دنیا خیلی مسایل تغییر کرده
همچنین ایشون ادعا داشتند که ما تا آخرین روز سال رو حضور داشتیم، شما برای انجام خدمان نیومدین و منت هم گذاشتن که من به شما لطف کردم که پول شما رو سوخت نکردم و نوبتتون رو حفظ کردم
از نظر ایشون من در اوج کرونا باید میرفتم و کار خدمات ناخنم رو انجام میدادم
در حال حاضر من از چه طریقی میتونم برای دریافت پولم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
دادخواست استرداد وجه (شورای حل اختلاف) که البته زمان بر می باشد.
شاید اتحادیه صنف مربوطه بتواند کمکتان نماید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما دو راه دارید شکایت به اتحادیه ارایشگاه ها ی زنانه دوم طرح اقامه دعوای حقوقی مطالبه وجه از طریق شورای حل اختلاف محل

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از طریق دادگاه اما یکسالی احتمالاً زمان میبرد. مبلغ مورد مطالبه آنقدری نیست که ارزش دادگاه رفتن داشته باشد. توافق نمایید