مشاوره حقوقی رایگان - اصابت گلوله از روی سهل انگاری جانبازی دارد؟

سلام، بنده کادر سپاه هستم. در بهمن ماه 98 قبل از اعزام به میدان تیر و حین آماده کردن سلاح ها، بدلیل سهل انگاری و بی دقتی یکی از همکاران و رفتن انگشتش روی ماشه گلوله ای شلیک شده که به پهلوی بنده اصابت کرده و باعث پارگی ریه و شکستگی دو دنده شده که پس از اعزام به بیمارستان عمل جراحی باز قفسه سینه انجام شد. با توجه به شکایت بنده در دادسراي نظام، یگان بنده می گوید که درصورت رضایت دادن، جهت صدور جانبازی در کمیسیون 134 با شما همکاری می کنیم. حال سوال بنده اینست که آیا اصلاً امکان جانبازی وجود دارد یا خیر؟ و تقریباً چند درصد جانبازی تعلق میگیرد؟ و آیا بنیاد شهید تایید می کند یا خیر؟ ممنون میشم به 3 سوالم پاسخ بدید.