مشاوره حقوقی رایگان - ایثاری گری در حین خدمت بعد جنگ

با سلام خسته نباشید خدمت شما من سال 78تا80 خدمت کردم که هنگام ماموریت دست شصت راست من در درب عقب پشتی گیر میکنه و له یا قطع میشه الان صورت صانحه تنظیم کردم و به پیوست نامه ها به ارتش نیروی زمینی مدارک و صورت صانحه را تحویل بدهم آیا درصد جانبازی به من میدهند یا نه ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

جانبازی یا ایثاری گیری برای استخدام

یک وکیل

سلام" حادثه و بلا و قدر بوده است !

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام بر اساس ماده 108 قانون ارتش کمیسیون اولیه بند الف ب و جیم دارد پس از کمیسیون اصلی و رای به جانبازی کمیسیون احراز جانبازی ماده 38 ستاد کل ارتش تشکیل و اون تصمیم کمیسیون مبنای جانبازی قرار گرفته و رای به جانبازی شما می دهد

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

با سلام مجدد و اینکه رای کمیسیون ارتش برای بنیاد شهید و امور ایثارگران فقط در زمان مقابله با دشمن و تعیین کمیسیون امنیتی کشور قابل احراز جانبازی در موارد کشوری می باشد که کمیسیون مجدد در بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از احراز جانبازی و گزارش ستاد دبیرخانه امنیت کشور