مشاوره حقوقی رایگان - شامل مزایا میشه یا نه اصلا چیزی بهم تعلق میگیره؟

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. من در سال 93 تا 94 سرباز ارتش یگان تکاوری بودم خرداد 94 منو به منطقه مرزی فرستادن اونجا در طی تیرندازی با ارپی جی 7 از ناحیه گوش دوطرفه دچار آسیب شدم بنا به تایید بیمارستان ارتش و تایید فرماندهان خود پرونده ای برای من تشکیل دادن که تایید بر این که بعد از تیر اندازی آرپی جی 7 دچار حادثه شدم ولی کمیسیون پزشکی تهران بهانه های متعددی آورد منم دیگر خسته شدم دنبالش رو نگرفتم الان بعد گذشت 3 سال خیلی اذیت میشم از ناحیه گوش. گفتم بپرسم ببینم باید چیکار کنم راهنماییم کنین آیا چیزی شامل من میشود. بیمه یا جانبازی .... ببخشید مزاحم شدم ممنون اگر پاسخ دهید.

پاسخ ها :

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

شما باید از طریق کمیسیون و پزشکی و مدارک بتوانید میزان آسیب را تعیین کنید با تعیین میزان مستحق دریافت بیمه و از کار افتادگی خواهید شد

پرسشگر :

سلام وقت بخیر اقای جلیلیان امکان داره جانبازی بدن ؟ اخه کمیسیون پزشکی با دیدن مدارکام تایید کرده فقط ایثار گران مونده که میگن یا جانبازی میدن یا از کار افتادگی. مزایای از کار افتادگی چطوریه؟

سیدحسام الدین میرعظیمی

سیدحسام الدین میرعظیمی :

سلام اگر مدارک بیمارستانی و گزارش حادثه باشه مشمول جنبازی میشوید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید در همان تاریخ پیگیری ممی کردید