مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام
پدر بنده مبتلا به بیماری روانی هستند . شروع بیماری پدرم از اواخر جنگ بوده و به دلیل نداشتن کسی برای پیگیری کارهای درمانی و حتی جانبازی ، بیماری پدرم روز به روز بدتر ، تا اینکه به جنون کشیده شد . و در حال حاضر چندین سال است که در مرکز روانپزشکی رازی در امین آباد تهران بستری است .سوال بنده از کارشناسای عزیز این است که با گذشت بیست و اندی سال از شروع بیماری آیا میشود که برای پدرم کاری کرد که دولت پدر بنده رو جانباز اعلام کنه و از حق و حقوق جانبازی استفاده بکنه یا نه .
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توان اگر بیماری ایشان به زمان جنگ مرتبط باشد اما به یاد داشته باشید حتما از خدمات وکیل در این خصوص بهره ببرید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بستگی به مدارک موجود از زمان شروع بیماری دارد. اگر سوابق پزشکی ایشان موجود باشد، می توانید پیگیری کنید.

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
چنانچه مدارک حضور در جبهه پدرتان مستند و واقعی می باشد و همزمان گزارش حادثه در منطقه عملیاتی داشته باشد ابتدا به یگان خدمتی مراجعه خصوصاً امور ایثارگران از آنجا طی نامه‌ای به کمیسیون پزشکی یگان مربوطه معرفی می‌شود در کمیسیون یادشده گزارش حادثه و بستری همزمان و تطبیق حادثه در آن منطقه عملیاتی انجام شده و رای به جانبازی پدرتون میدهند اگر آثاری از گزارش حادثه ندارید به یگان مربوطه مراجعه کنید فرم های مربوط به زمان جنگ می باشد که نشان می دهدهمسنگران ایشان گواهی می نمایند و بیمارستانی که زمان جنگ بستری شده نیز دلیل مضاعف می باشد اگر هیچ کدام از اینها را هم نداشت به دفتر عمومی فرماندهی کل نیروهای مسلح مقام معظم رهبری در خیابان آذربایجان انتهای خیابان فروردین مراجعه و مشکل خود را بیان کرده و به یگان خدمتی ارجاع می نمایند و موظف به پاسخگویی هستند