مشاوره حقوقی رایگان - جرم درست کردن و فروش مشروبات الکلی

با سلام و خسته نباشین
دیروز صبح ماموران محترم اطلاعات به خانه یکی از اقوام درجه یک ما ریختن و از آن خونه مقدار چهارهزار لیتر مشروب گرفتن و تو ماشینش یک شوکر پیدا کردن بااینکه ماشین به نام مادرش بود ولی به جرم شوکر توقیف کردن .شخصو به زندان بردن.چه حکمی داره آیا بعداز حکم زندان میشه سند گذاشت و مدتی که باید زندان باشه را بیرون باشه.چقدر باید جریمه بده

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تازمان رسیدگی به جرم میتواند باسند بیرون باشد و بعد از قطعی شدن حکم باید حبس بکشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعین میزان مجازات بعد از اثبات این اتهامات با تشخیص مقام قضایی است اما برای اثبات نیازز به اقرار دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر نیز اگر با قرار بازداشت موقت در زندان نباشد می توانید وثیقه بزاید و اگر قرار بازداشت موقت تعیین شده باشد می توانید بعد از یک ماه اعتراض کنید و درخواست تبدیل به وثیقه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرار وثیقه صادر شده آنرا تامین کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.
از سوی دیگر شخص مرتکب می‌تواند به قرار بازداشت موقت اعتراض نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمان رسیدگی مسئله‌ای نیست اما در صورت قطعیت حبس دارد