مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نگهداری مشروبات الکلی

باسلام وعرض ادب،اول از شما واز بنیانگذار این سیستم واز دست‌اندرکاران این برنامه کمال تشکر رادارم،در یک جمله ،5لیتر شراب از منزل من گرفتند.قاضی یک سال حبس،و74ضربه شلاق،6میلیون جریمه کرده،میخوام بدونم میتونم این مجازاتها رابا پول بخرم.یانه،بازهم ممنون وتشکر از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست
می توانید یا تسلیم به رای شوید و درخواست تخفیف مجازات بدهید
یا تجدیدنظر خواهی کنید و در مرحله تجدیدنظر درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید