مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مشروبات الکلی

با سلام
از من درخانه ام مقدار3دبه 20 لیتری شراب گرفتند کدر تخمین چشمی ک مامورین حاضر داشتند در صورت جلسه 60لیتر ذکر شده اما کل ان دبه ها نصفه بودند ودر مجموع 30لیتر بیشتر نبوده و لایحه درخواست جزای نقدی ب جای حبس تنظیم کرده ام آیا چند لیتر بودن مشروب در تعیین جرمه نقدی تاثیر دارد؟ واگر دارد گچونه میتوان درخاست تجذیه داد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله خالص الکل ملاک است و مجازات بسته به تشخیص قاضی و شرایط پرونده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به ازای هر لیتر حدود سه میلیون جزای نقدی دارد محتملا