مشاوره حقوقی رایگان - جرم مشروب

سلام بنده برای مصرف شخصیم مشروب درست میکردم خلاصه ریختن وسایلمو بردن 80 لیتر مخمر خوابونده داشتم هر چ ظرف خالی بوده زدن پر زدن 290 لیتر مخمر خوابانده 10 لیتر عرق بشکه 1000 لیتری آغشته ک نبوده برا آبیاری درختا بوده پلمپ نو بوده خدایی اینجوری نبوده دیگرم 50 ل بوده زدن 100 لیتری رفتم برا حکم قاضی اول گفت پابند هوشمند میزنی گفتم کارمندم ب کارم لطمه میخوره یا ن ساکت شد خیلی خواهش کردم گفت ب تعهدات دادگاه پایبندی گفتم آره فقط تو رو خدا ب شغلم لطمه نزن گفت دیگه نری اجرا احکام بگی نمیتونم بهانه بیاریاا خیلی نگرانم چی میشه
میشه قبل از اینکه ابلاغ بیاد رای رو بگیرم ؟؟چجوری کجا بلاتکلیفی دارم دیوونه میشم سابقه ای هم ندارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است محتویات پرونده مورد مطالعه قرار گیرد.