مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر ملک

با سلام و احترام بنده به جرم فروش مال غیر یک واحد مسکونی که سال 1388 پیش خرید کرده بودم از دو نفر شکایت کیفری نموده ام که بعد از 5 سال هم در دادگاه کیفری شهرستان و تجدید نظر استان محکوم شده هر کدام به شش ماه حبس و پرداخت جزای نقدی به مبلغ 1/760/000/000 ریال . . بنده به دادگاه حقوقی شهرستان درخواست ابطال سند دادم که توسط شعبه 3 حقوقی در خواست این حقیر را رد کرده و بیان فرموده که ایشان از مسکن و شهر سازی قرار خرید زمین دارند (قرار داد خرید مربوط به 1392/02/27 می باشد یعنی 4 سال بعد از قرارداد بنگاهی بنده لذا برای احقاق حقم اعتراضی به تجدید نظر استان داده ام که بعد از 5 ماه هنوز تصمیمی نگرفته اند . به نظر شما وکیل محترم می توانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم و آیا به سند ملکم می رسم لازم به ذکر است که خواندگان سند ملک بنده را به دیگری و آن هم به شخصی دیگر یعنی سند سه دست چرخیده خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده شما میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

تنظیم دادخواست با کمترین اصکاک هنر وکیل است و اگر سرخود عمل کنید نتیجه اش همین طولاني شدن دادرسی و استرس بیشتر خواهد بود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی می‌فرمایید به دیوان عدالت اداری شکایت کنم یعنی اینکه از قانون در خصوص موضوع مطروحه بی‌اطلاع هستید لذا در خصوص این بحث بهتر است با وکیل متخصص مشورت نموده، هزینه نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید لازم است بدانید مرجع تجدید نظر یا اعتراض به رای مراجع قضایی، دیوان عالی کشور است نه دیوان عدالت اداری و اینکه در فروش مال غیر حکم به رد مال از سوی محاکم کیفری انجام می‌گیرد و نیازی به طرح دعوی در دادگاه حقوقی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر دیوان عدالت صلاحیت رسیدگی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیوان عدالت اداری صلاحیت رسیدگی به دعوای شما را ندارد.
شکیبا باشید تا رأی دادگاه تجدیدنظر صادر گردد.