مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور پلاک قديم

يک موتور مدل ٨٥ دارم كه پلاكش قديمی هست و به نام خودم هست، فقط كارت داره. الان ميخوام بفروشمش، با خودم گفتم اينا را نميشه سند زد و پلاكش را عوض كرد، نكنه باهاش خلاف كنن و پای من گير باشه. چيكار ميتونم بكنم؟ اگه پلاک و كارت را هم ندم موقع فروش بازم شماره موتور و بدنه كه به نام من هست، پای من گيره، درسته؟ آيا روشی واسه فروشش هست كه اگه باهاش خلاف كردن من گير نباشم؟ ممنونم.

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.چون سند قابل انتقال نیست شما قولنامه عادی بنویسید و ذیل ان دو نفر شاهد امضا کنند .ضمنا برای محکم کاری میتونید شورای محل هم ذیل قولنامه مهر تایید بزنه.

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : بهترین کار اقدامات مدارک موتور را کامل نمایید و بعد با خیال راحت وبا سند رسمی آنرا فروخت ، حتی با قیمت بیشتری