مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور سیکلت با پلاک قدیم

با سلام، موتور مدل 86 دارم، پلاک ملی دارد. میخوایم بفروشیم؛ اما یکی گفت باید وکالتی بالای 10 ساله ها رو بفروشی. میخواستم بدونم موتور پلاک ملی داره بازم باید وکالتی فروخته شه؟ و این که راهی داره که موقع وکالت دادن سلب مسئولیت کرد؟ مثلا خدایی نکرده طرف تصادفی کنه، گردن صاحب پلاک کنونی که من باشم نیوفته؟ ممنون میشم پاسخ بدید. یا حق

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

با سلام با همین پلاک میتونید بفروشید و هیچ مشکلی ایجاد نمیکند

یک وکیل :

فقط وکالت در تعویض پلاک بدهید و تاریخ تحویل خودرو حتما در مبایعه نامه ذکر شود و وکالت مهلت دار باشد یک هفته