مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند در صورت فوت یکی از وراث

باسلام و عرض ادب و احترام
بنده از پدرم یک ماشین به ارث بردم که مادر بزرگم هم بعد انحصار وراثت به صورت قانونی در آن سهیم شد ایشون موافقت کردن که ماشین رو انتقال بدهند ولی متاسفانه فوت شدن و نمیتونم سند رو به اسم خودم بزنم
لطفا راهنمایی کنید آیا راهکاری هست که بدون حضور ایشون انتقال رو انجام بدم

پاسخ ها :

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

خیر باید ورثه مادر بزرگ شما سهم خود را انتقال دهند

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام

کاربر محترم تنها درصورت اخذ موافقت وراث قانونی مادر بزرگتان میتوانید سهم آن مرحوم را انتقال بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام انحصار وراثت مادربزرگ را اخذ نمایید سپس از وراث وکالت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
باید ابتدا انحصار وراثت انجام شود و
تمام ورثه به شما وکالتنامه بدهند
و مالیات بر ارث پرداخت گردد
و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم وراث مادربزرگ برای انتقال سند باید اقدام کنند

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

باید الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث ایشان از طریق دادگاه حقوقی مطرح بفرمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق وراث مادر بزرگ باید انتقال سند بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

میبایست گواهی انحصار ورثه مادر بزرگ را اخذ و تمامی وراث ایشان سهم مادر بزرگ را به شما انتقال دهند

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

سهم مادربزرگ شما از ماشین به وراث ایشان می‌رسد و فقط در صورت رضایت آنها میتوانید انتقال انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر باید از وراث ایشان وکالت بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مگر وراث مادربزرگ جهت انتقال اقدام نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا انحصار وراثت انجام شود و
تمام ورثه به شما وکالتنامه بدهند
و مالیات بر ارث پرداخت گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ورثه مادربزرگ جایگزین مادربزرگ شده‌اند و از طریق آنها بایستی انتقال صورت گیرد.