مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

باسلام حدود یک سال و نیم پیش در برنامه ... با آقایی معامله ای کردم 3 میلیون ریخت به حسابم .. گوشیم دزدیدن بعد 3 روز متوجه شدم حسابم مسدود خطمو وصل کردم بش زنگ زدم گفت تا پول نریزی حساب باز نمیکنم گفتم پول ندارم بقران باز کن من درجا واریز میکنم کارت به کارت میکنم قبول نکرد منم تلویزیون و مبلمامو فروختم که هنوز نه تلویزیون تونستم بخرم نه مبل و پولش ریختم براش، بعد بهم میگه من قسم خوردم رضایت میدم که رضایت هم دادم اما قسم نخوردم نامه ها رو یکی یکی ببرم 2 تا بانک و حساباتو باز کنن .. به من چه دیگه خودت بر. حالا من اهواز اون مشهد رسید پرداخت به حسابشم دارم چکار کنم حسابم باز بشه؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما می بایست از طریق شورای حل اختلافی که ایشان حساب شمارا مسدود کردند پول را پرداخت می کردید لذا اکنون رسید پرداخت میتوانید به ان جا تحویل بدهید