مشاوره حقوقی رایگان - حمل سلاح سرد

سلام خسته نباشید امشب داداشمو(25 سالشه) کلانتری گرفته بخاطر مصرف گل و حمل نانچیکو و چاقو خواستم بدونم حکمش چی میشه؟ نمیشه کاریش کرد؟ گفتن فعلا بازداشتگاه تا فردا صبح که برود دادگاه؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان مجازات بسته به شرایط پرونده و نحوه ارتکاب جرم به تشخیص مقام قضایی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مجازات آن حبس و جریمه نقدی می باشد که میزان آنرا مقام قضایی تعیین میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان دفاع توسط متهم وجود دارد
میزان و نوع مجازات بستگی به دفاعیات متهم خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مشکل خاصی پیش نمیاد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم با توجه به سابقه و دفاع ایشان ی‌تواند تخفیف مجازات استفاده کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کفیل یاوثیقه برای ایشان به دادسرا ببرید

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

پرونده به دادسرا میرود یک شعبه دادیاری قرار تأمین صادر میکند که احتمالا در این مورد قرار کفالت صادر میشود یک کارمند با فیش حقوقی میتواند ضامن ایشان شود و فعلا آزاد شوند تا به پرونده رسیدگی و حکم صادر شود
اگر قرار وثیقه صادر شود به سند ملکی نیاز هست اما بعید است در این مورد قاعدتاً باید قرار کفالت صادر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات آن حبس و جریمه نقدی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نوع و میزان مجازات بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.