مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه پلیس

سلام من مست بودم و دعوا کردم از من شکایت کردن بردن کلانتری و در کلانتری خودمم 16 سالمه پلیس هم با اینکه هنوز سن قانونی ندارم و بدون حضور اولیام ازم صورتجلسه گرفت امضا گرفت
خواستم بدونم مگه بدون حضور اولیام میتواند از من صورتجلسه بگیرد

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اصولا باید پلیس مخصوص نوجوانان وارد عمل شود ولی در واقعیت کم اتفاق می افتد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

بله پلیس میتواند این کار را انجام دهد.ولی اثر آن در دادرسی میتواند کم اثر باشد. در هر صورت از راهنمایی وکیل متخصص کیفری استفاده کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله شما نوجوان هستید نه طفل

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام چون از سن بلوغ گذشته اید بله مسئولیت کیفری دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
أخذ صورتجلسه، ارتباطی به سن ندارد و این صورتجلسه اعتبار دارد.