مشاوره حقوقی رایگان - تخلف و تصرف در مشاعات

باسلام
در سال 97 پس از خرید یک واحد آپارتمان که در مراحل آخر ساخت بود با فرار سازنده در اواخر سال 98 مواجه شدیم ساختمان مذکور دارای 7 طبقه و 26 واحد هست و در طبقه اول 2 واحد آپارتمان و بالکن واحد تجاری و در همکف یک واحد تجاری و مشاعات میباشد .
بدلیل ناقص‌ بودن ساختمان و نبود خریداران و متواری شدن سازنده خریدار واحد تجاری از فرصت استفاده نموده و لابی ساختمان و فضای بین 2 بلوک را تصرف کرده ( فضای لابی حدود 90 متر و فضای بین 2 بلوک حدود 93 متر میباشد )
شهرداری 2 بار دستور تخریب داده و ایشان موضوع را به ماده 100 کشانده و ظاهرا حکم تخریب را شکسته و حکم به اقساط گرفته
لازم به ذکر است که ساختمان مذکور به دلیل نواقص در حال حاضر فاقد پایان کار و سند میباشد
آیا در حال حاضر و یا احتمال زیاد آینده بدلیل نبود مالکان و اوضاع نابسامان ساختمان امکان بازگرداندن این فضای از دست رفته وجود دارد و اگر این امکان وجود دارد احتمال موفقیت چقدر میباشد
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درود مدارک شما می بایست مطالعه گردد اما با سایرین مالکین مشاعی می‌توانید بهای زمین را مطالبه کنید