مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری در زیر پله

با سلام و خسته نباشید. من یک واحد از 3 واحد آپارتمانی رو خریدم. واحد من و یکی دیگه توی نقشه پایان کار، انباری دارن. ولی یک واحد دیگه زیر پله رو انباری کرده و داخل نقشه پایان کاری که دست منه چیزی به عنوان انباری سوم ثبت نشده. میخواستم بپرسم این کارش قانونیه یا نه؟ من باید از کجا متوجه بشم؟
ممنون

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام خیر قانونی نیست و ایشان مشاعات را تصرف کرده میتوانید از دادگاه تقاضای رفع تصرف و تخریب مستحدثات ایشان را بدهید