مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری در زیر پله

با سلام.
یک طبقه از یک آپارتمان 4 طبقه از سازنده خریدم و در 2 دانگ زمین شریک هستم. زمان خرید محوطه داخلی و قسمت زیر پله هنوز کامل نبود ولی بعد از تحویل کلید دیدم فروشنده زیر پله را بسته و از داخل واحد منهای شصت در گذاشته و انباری آن واحد کرده. در زمان خرید ساختمان پایان کار نداشت که در مبایعه نامه قید شده بود فروشنده موظف است پایان کار بگیرد که در ان زمان فروشنده جریمه ای بابت الصاق زیر پله به انباری آن طبقه پرداخت نموده و پایان کار گرفته.
آیا از آن جا که زیر پله فضای مشاع بوده میتوان ادعایی داشت تا دوباره آن به فضای مشاعات که معمولا برای گذاشتن منبع آب استفاده می شود، برگرداند؟ با تشکر

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

اگر طبق پروانه و نقشه انباری وجود دارد خیر