مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری

سلام علیکم. بنده در ساختمانی پنج طبقه با 9 واحد مسکونی زندگی می کنم. ساختمان بدون انباری می باشد. همسایگان به جز یک واحد که در طبقه پنجم مستقر می باشد. موافق ساخت انباری در محیط مشاع پارکینگ می باشد. جهت ساخت انباری باغچه می بایست جمع گردد و در محل آن تعداد 8 عدد انباری ساخته شود. آیا این اقدام مشکل قانونی در پی دارد یا نه و دیگر اینکه همسایه طبقه پنجم چون خودش داخل خانه برای خودشان انباری تهیه کرده اند مخالف این اقدام می باشد. باید چه کاری انجام بدهیم. باتشکر و سپاس از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه تصرفات در مشاعات باید با اجازه تمامی مالکین باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای ساخت انباری باید از شهرداری مجوز اخذ نمایید و یا تمام مالکان رضایت داشته باشند و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هرگونه تصرفات در مشاعات باید با اجازه تمامی مالکین و مجوز شهرداری باشد والا مالکین می تواندد تخریب مایند مگر یک تصرفی که لازم باشد