مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات

باسلام من سال گذشته ملکی نوساز خریداری نموده ام که در زمان خرید سازنده در زمان نشان دادن ساختمان به اینجانب ودیگر خریداران در طبقه همکف قسمتی را نشان داد که اعلام کرد این قسمت انباری مشاع برای گذاشتن وسایل نظافت ساختماتی و محل جاروبرقی مرکزی است چون آپارتمان داری سیستم جارو برقی مرکزی میباشد و این روند ادامه داشته تا یکماه پیش اما الان که رفته سند بگیره اون انباری زده روی سند واحد خودش و بدون اینکه بگه جای جاروبرقی مرکزیم عوض کرده الان من و سه واحد دیگه که به ما ملک فروختن شاکی هستیم باید چکار کنیم تا بتونیم رفع تصرف بشه

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بستگی به پایانکار و تفکیک و مندرجات مبایعه نامه شما دارد. در صورت تخلف می توانید در دادگاه بابت ابطال سند سازنده اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک شما از جمله قرارداد و مدارک ثبتی نیازمند بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام بستگی به پایانکار و تفکیک و مندرجات مبایعه نامه شما دارد.