مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات

سلام من ی مغازه پایین یک ساختمان سه طبقه دارم و ساختمان 2واحدش برای یک نفر هست مالک اون دو واحد ورودی راه پله را از وسط نصف کرده و زیر پله ساختمان را اجاره داده و مستاجر زیر پله برای ما ایجاد مزاحمت میکنه ایا زیر پله جزء مشاعات هست و من ک صاحب مغازه هستم در زیر پله سهم دارم ضمنا پمپ اب رو هم از زیره پله جابجا کرده و برای اب مغازه فلکه نزاشته

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله راه پله ها جز مشاعات تلقی می گردد و هرگونه تصرف در این موارد باید با اذن کلیه مالکین متصرفی باشد لذا می توانید علیه شخص مذکور به عنوان تصرف عدوانی شکایت نمایید