مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به عنوان تصرف عدوانی

بنده چند ماه است یک واحد آپارتمان در یک ساختمان 30 ساله (طبقه آخر) خریده ام.الان پیامک دادگاه برای من آمده مبنی بر "تصرف عدوانی" و "تصرف مشاعات" . من سند تک برگ گرفتم.فروشنده ای هم که به من فروخت سند تک برگ داشت و همه استعلامات درست بود.این واحد تا به حال چند دست چرخیده تا به من رسیده.حالا یکی از ساکنین یکی از طبقات بعد از 30 سال از من شکایت کرده.

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به ملاحظه مدارک طرح دعوی دارد

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام در خصوص تصرف مشاعات علیه شما اقدام شده بنظر نه خود آپارتمان