مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات در ساختمان

با سلام.
اقدام به خرید طبقه همکف ساختمانی 3 واحده نموده ام. پس از تحویل مشاهده کردم 3 پاگرد فوقانی و خرپشته در تصرف مالک طبقه سوم است. یعنی تیغه انباری خود را که اتاقی چهارمتری در خرپشته است،گسترش داده اند و درب ورودی پشت بام را اشغال کردند و کل مسیر راه پله ها راهم وسایل چیده اند و قفل و درب آهنی زده اند و با اعتراض ما گفتند ما همینطور تحویل گرفتیم و برید شکایت کنید. فقط یک کلید به ما دادند که البته با هماهنگی و کسب اجازه از ایشان وارد پشت بام شویم.
قابل ذکر است هنوز سند به نام من نخورده و معامله باز است اما فروشنده از ابتدا کتمان کرده هیچ مسئولیتی قبول نمیکنند و می گویند به من ارتباطی ندارد بروید مشکل را با ایشان حل کنید.
آیا واقعا قانون حق را به فروشنده میدهد و ما حق نداریم مشاعات را هم کامل تحویل بگیریم؟ حق شکایت و اعتراض داریم یا خیر؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

کسی حق تصرف مشاعات را ندارد و درصورت شکایت شما محکوم خواهند شد