مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

مدیر ساختمان با ترفند تحت عنوان مقاوم سازی ساختمان از ما مالکین امضا گرفته ولی بندها و مصوباتی را در صورتجلسه نوشته مثل ساخت 8 انباری در پشت بام و یا آسانسور و غیره ماهم امضا کردیم بنده به قسمت احداث بنا در مشاعات معترض هستم چند بار هم عنوان کردم ولی اعتنایی نشده و استناد می کنند که برگه صورتجلسه امضا کردید چگونه پیگیر شوم؟آیا میتوانم به احداث بنا و تصرف مشاعات در ساختمان معترض شوم؟یا چون صورتجلسه امضا کردیم راهی نیست!درضمن در صورتجلسه قید شده با هماهنگی با شهرداری ولی بدون مجوز ساخت ها صورت گرفته
ممنون اگر پاسخ بدهید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که در شرایط اجباری صورت جلسه را امضا کرده اید قابل پیگیری است البته بهتر است متن صورت جلسه به درستی خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد