مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از شرکت هرمی گلدکوئست

سلام برادر من نزدیک دو ساله به بهانه کار در شرکت دولتی عضو شرکت هرمی شده و اونجا ذهنش رو شست و شو دادند،منم دو بار شکواییه نوشتم که منع تعقیب خورد و پلیس هیچ کمکی به ما نمی‌کنه ‌و میگن یا باید یک آدرس ازشون داشته باشید تا ما دستگیرشون کنیم یا برید خونه خودش بعد از 4 یا 5 سال دیگر برمیگردد.بخدا این دو سال اندازه 20 سال برای من گذشت و مادرم هم به شدت بیمار شده از دوری فرزندش.من باید چکار کنم شکایت برای مطالبه وجه بزنم پیگیری می‌کنند. نه بخاطر پول،چون میدونم پول دیگه برنمی‌گردد به خاطر این که برادرم رو برگردونم.ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در متن پرسش توضیحی در این ارتباط که مبلغ از سوی چه کسی برای چه کسی واریز شده است ننموده‌اید.
از سوی دیگر طبق بند"ز" ماده 1 قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور شرکت هرمی جرم‌انگاری شده است و شما طبق بند"ث" ماده 64 قانون آیین دادرسی کیفری می‌توانید این فعل مجرمانه را به دادستان گزارش دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعلام شکایت کنید تا پیگیری شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی برای ارائه راه حل مناسب نیاز به بررسی مدارک شماست ابتدا مشاوره تلفنی رزرو کرده و مشورت با وکیل را در انجام بر هر اقدام قضایی مقدم بدارید تا مبادا فردا پشیمان شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در اینجا شکایت نمایی تا به پرونده شما رسیدگی شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از شرکت هرمی شکایت کنید .
موفق باشید.