مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با اب و برق و گاز ولی مشکل دار شدن آب

سلام وقت بخیر
5 ماه پیش از همسایه طبقه بالای خودم ملکی که در رشت و خانه روستایی بود خریدم . در قولنامه قید شد ملک دارای اب و برق و گاز قانونیه ولی بعد از خرید و 4 ماه بعد از طریق مامور اب فهمیدیم ملک اصلا آب قانونی نداره . به همسایه اطلاع دادیم گفت خبر میدم ولی هیچ نشد بیست روز بعد مجدد پیگیر شدم از صاحب قبلی باز هم کاری نکرد . یک ماه بعد از دومین تماس خودم پیگیر کار شدم الان ملک اضافه بنا داره به ماده 100 خورده و اینا به کنار که کلی دوندگی و بدبختی برای ما اورده . ملک قولنامه اییه و سند نداره . تو بنگاه نوشتیم
صاحب خانه قبلی هم زیر بار نمیره و میگه تو قول نامه ذکر شده که مدارک به رویت خریدار رسیده . ولی تو قولنامه نوشته شده دارای آب قانونی و تو قولنامه ذکر شده فساد در معامله به عهده فروشندس . الان من چیکاری باید انجام بدم . ایا به نتیجه میرسم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام شما فورا میتونید دادخواست فسخ بدید که با وضعیت تورم فکر نکنم به صلاحتون باشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer